Van der Kuijl Administratie & Belastingadvies Nijmegen

Van der Kuijl Administratie & Belastingadvies is een veelzijdig administratiekantoor. En wij staan klaar voor opdrachtgevers uit Nijmegen, Arnhem en omstreken.

Al ruim 17 jaar stellen wij onze particuliere en zakelijke klanten tevreden. Hoe? Dat is mede de verdienste van onze volledige dienstverlening. Integriteit en helderheid zijn bovendien onze doelstellingen in elke relatie.

Sponsor Gezond Hardlopen Nijmegen

Daarom is Van der Kuijl Administratie & Belastingadvies bijvoorbeeld shirtsponsor van Gezond Hardlopen. Dit is een club van recreatieve atleten voor jong en oud. Aan het hoofd van deze club staat Piet van Orsouw.

Aan ieder lid bieden wij dan ook kosteloos het perfecte hardloopshirt aan.

Het voordeel van trainen bij een club is, dat gediplomeerde trainers de deelnemers professioneel begeleiden. Omdat zij gericht training kunnen geven op elk niveau.

Je huidige balans en conditie

Goed of slecht getraind. Of niet getraind. Iedereen moet het doen met:

 1. zijn of haar eigen lijf
 2. de eigen lichamelijke gesteldheid
 3. de eigen geestelijke gesteldheid

Want alle drie bovenstaande aspecten beïnvloeden elkaar voortdurend. Maar ook de omgeving en de situatie waarin iemand zich bevindt, prikkelen lijf, geest en lichamelijke conditie.

Deze aspecten noemen we dan ook de balanscomponenten.

Parallellen tussen sport en onderneming

Wat hebben shirtsponsoring enerzijds en lichamelijke en geestelijke fitheid anderzijds eigenlijk te maken met Van der Kuijl Administratie en Belastingadvies? Dat kunnen we uitleggen. Want er zijn parallellen te trekken tussen sport aan de ene kant en de financiële situatie van een onderneming aan de andere kant. Die overeenkomsten kunnen we benoemen aan de hand van de afkorting BUCKS:

 • Beweeglijkheid(lenigheid)
 • Uithoudingsvermogen
 • Coördinatie
 • Kracht
 • Snelheid

Basisbouwstenen

Deze motorische basisbouwstenen (BUCKS) bepalen samen het niveau van iemands welbevinden. Maar al deze elementen zijn dus ook belangrijk voor de conditie van een onderneming. Of om het met andere woorden te omschrijven: deze aspecten (BUCKS) vinden we ook terug in een gezond bedrijf.

Contact

Wilt u meer weten over Van der Kuijl Administratie & Belastingadvies? En over onze visie op ondernemen en sport? Neem dan een keer contact op met ons. Dat kan bijvoorbeeld via het contactformulier op onze contactpagina. Daar zijn ook ons telefoonnummer en e-mailadres te vinden.

VRAGEN?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies?

BEL ONS DAN OP: 06 - 54 65 83 34
OF STUUR EEN BERICHT:

  WAAROM WIJ?

  • Omdat wij beschikken over ruim 17 jaar ervaring op fiscaal, financieel en juridisch gebied.

  • Bovendien hanteren wij flexibele werktijden. En wij zijn transparant en betrouwbaar.

  • Ook geven wij onafhankelijk belastingadvies aan bedrijven en starters.

  • Tevens werken wij voor een aantrekkelijk tarief.