Transparantie
Actieve ondersteuning en advisering
Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk

Sinds 2001 zijn wij werkzaam in de financiële dienstverlening. Ooit begonnen we in Breda en sinds 2009 zijn we gevestigd in Nijmegen. Inmiddels werken wij voor klanten door heel Nederland en werken wij locatie onafhankelijk door alle gemakken van de digitalisering en eindeloze mogelijkheden met hedendaagse software.

We specialiseren ons niet in een specifieke niche, waardoor wij zowel particulier en zakelijke klanten kunnen bedienen; van klein tot groot!

 

Werkmethode

We werken met de nieuwste tools op het gebied van digitalisering van documenten. Daarmee proberen we onze klanten te ontzorgen van al het papierwerk. Maak een foto van de bon of de factuur en we zorgen dat het goedkomt. Wij hebben het liefst geen enkele map in huis, maar alles digitaal!

Wij zijn kritisch! Dit klinkt misschien intimiderend, maar dat doen we juist voor u! Er zijn nogal wat “ja-knikkende” boekhouders. Dat zijn wij niet. Wij proberen onze klanten van tevoren te informeren over de risico’s die zij financieel lopen en waarschuwen daar waar nodig. Het bedrijf is niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomst.

 

 

Wanneer zijn wij tevreden?

Het geeft ons een voldaan gevoel als de klant groeit. Van de eerste factuur, tot het aannemen van personeel en het verhuizen naar een nieuwe kantoorlocatie. We visualiseren graag de potentie van de klant en willen deel uitmaken van die groei. Dat maakt ons trots!

Daarnaast willen we onze particuliere klanten op hun gemak stellen, we zorgen dat er niet teveel wordt betaald en dat er aanspraak wordt gemaakt op alle gepaste toeslagen. Als die klant niet hoeft na te denken over de administratie, dan zijn wij tevreden. We verzorgen daarom een totaalpakket van verzekeringen tot analyses van de financiële situatie.

 

Gezondheid!

Wij zorgen er natuurlijk voor dat u weet hoe gezond uw bedrijf of financiële situatie is, maar meestal is uw eigen gezondheid nog belangrijker. Wij zijn daarom ook shirtsponsor van Gezond Hardlopen. Dit is een club van recreatieve atleten voor jong en oud.

Wat hebben shirtsponsoring enerzijds en lichamelijke en geestelijke fitheid anderzijds eigenlijk te maken met Van der Kuijl Administratie en Belastingadvies? Dat kunnen we uitleggen. Er zijn veel parallellen te trekken tussen sport aan de ene kant en de financiële situatie van een onderneming aan de andere kant. Die overeenkomsten kunnen we benoemen aan de hand van de afkorting BUCKS:

 

  • Beweeglijkheid(lenigheid)
  • Uithoudingsvermogen
  • Coördinatie
  • Kracht
  • Snelheid

 

Deze motorische basisbouwstenen (BUCKS) bepalen samen het niveau van iemands welbevinden. Maar al deze elementen zijn dus ook belangrijk voor de conditie van een onderneming. Om het met andere woorden te omschrijven: deze aspecten (BUCKS) vinden we ook terug in een gezond bedrijf.

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan even contact op.