Transparantie
Actieve ondersteuning en advisering
Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk

Een bedrijf starten is een grote stap, met soms grote risico’s. Wij snappen dat de focus moet liggen bij het binnenhalen van de eerste klanten of investeerders, maar een gezond bedrijf begint met een goede administratie. Wees u bewust van de ingewikkelde financiële zaken én verplichtingen. Wij helpen u graag met het opstarten van uw financiële administratie!

 

Ondernemersplan en verzekeringen

Een onderneming begint met het ondernemingsplan. Want hierin komen een groot aantal belangrijke financiële en fiscale zaken aan bod.

 

  • Wat voor rechtsvorm kiest u?
  • Hoeveel geld heeft u nodig?
  • Zijn er investeringen nodig om te starten?
  • Welke verzekeringen zijn van belang?

 

Dat zijn allemaal vragen die u in uw ondernemingsplan gaat beantwoorden. Omdat een eventuele financieel verstrekker daar ook antwoord op wenst. Maar als starter kunt u onmogelijk overal van op de hoogte zijn. Wij begeleiden en adviseren u daarom graag bij het opstellen van uw ondernemingsplan.

Administratie- en belastingadvies

Als startende ondernemer wilt u natuurlijk graag een meteen goed beginnen. Een efficiënt ingerichte administratie draagt hieraan bij. Want dit voorkomt vervelende (financiële) verrassingen achteraf. Daarnaast bent u ook wettelijk verplicht een transparante boekhouding aan te leggen.

 

Wij geven u daarom graag als extra service professioneel advies. Samen richten wij met u uw administratie in. Uiteraard met het oog op de wettelijke verplichtingen van o.a. de belastingdienst.

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan even contact op.