Particulier

Particulier betalen veel Nederlanders betalen jaarlijks te veel belasting. Of laten geld – waar ze recht op hebben – liggen. Zonde. Maar u geeft uw geld toch liever uit aan leukere zaken? Het leven is immers al duur genoeg. Van der Kuijl Administratie & Belastingadvies zet zich daarom graag voor u in!

Aangifte inkomstenbelasting; betaal niet teveel

Eenmaal per jaar ligt de blauwe brief weer op de mat: het verzoek tot aangifte inkomstenbelasting. Een verplichting waar u als werkende Nederlander niet onderuit kunt komen. Belasting betalen moeten we immers allemaal. Maar u wilt uiteraard niet te veel betalen!

Belastingaangifte

Van der Kuijl Administratie & Belastingadvies helpt u hierbij. En verzorgt graag uw aangifte inkomstenbelasting.  Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe deze belastingaangifte het beste ingevuld kan worden, en zorgen we er voor dat uw aangifte zo gunstig mogelijk voor u uitpakt.

Privé administratie uitbesteden

Naast uw jaarlijkse belastingaangifte kunnen wij zelfs uw privé administratie geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Kunt u bijvoorbeeld door omstandigheden zelf uw administratie niet bijhouden of heeft u simpelweg geen tijd voor deze zaken?  Dan zorgen wij er voor, dat uw administratie altijd op orde is en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Vertrouwelijk

Omdat niet één situatie is hetzelfde is, bekijken wij samen met u welke financiële zaken er geregeld en bijgehouden moeten worden. En wat wij voor u hierin kunnen betekenen. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. En behandelen wij deze vertrouwelijk.

Toeslagen en kortingen, waar heeft u recht op?

In Nederland zijn er verschillende toeslagen en kortingen waarvoor u in aanmerking kunt komen.  Toeslagen zoals bijvoorbeeld:

 • huurtoeslag,
 • kindertoeslag,
 • eenouderkorting (indien alleenstaand),
 • persoonsgebonden budget en/of zorgtoeslag, et cetera.

Waar u recht op heeft is afhankelijk van uw situatie. Daarom zoeken wij voor u uit waar u recht op heeft. Wij bieden  u deskundig advies. Ook vragen wij desgewenst (en indien mogelijk) de toeslagen en kortingen voor u aan.

Contact

Wilt u meer informatie of eens vrijblijvend kennis met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op!

VRAGEN?

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies?

BEL ONS DAN OP: 06 – 54 65 83 34
OF STUUR EEN BERICHT:

  WAAROM WIJ?

  • Omdat wij al ruim 17 jaar ervaring hebben op fiscaal, financieel en juridisch gebied.

  • En wij er flexibele werktijden op nahouden. Bovendien zijn wij transparant en betrouwbaar.

  • Ook geven wij onafhankelijk belastingadvies aan bedrijven en starters.

  • Tevens werken wij voor een aantrekkelijk tarief.