Transparantie
Actieve ondersteuning en advisering
Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk

Een MKB ondernemer heeft vaak een breed takenpakket en moeite om zich te focussen om wat echt belangrijk is. Herkenbaar? Wij helpen u graag met waar wij het beste in zijn: Financiële administratie, zodat u kan blijven ondernemen.

 

Jaarrekening

Het bijhouden van uw bedrijfsadministratie en het opstellen van de jaarrekening zijn voor u als ondernemer een wettelijke verplichting. Als midden-klein bedrijf (MKB) staat u er wat betreft de financiële administratie echter vaak alleen voor. Dat kan een tijdrovende en soms ook vervelende verplichting zijn. Extra personeel hiervoor aannemen behoort niet altijd tot de mogelijkheden binnen uw onderneming.

Belasting wet- en regelgeving

Heffingen en tegemoetkomingen, het is een groot doolhof. Zeker in crisistijd is het moeilijk vinden waar u als ondernemer aanspraak op kan maken. Het is daarnaast belangrijk, dat uw financiële administratie zorgvuldig en deskundig uitgevoerd wordt. Belastingregels zijn voor velen ingewikkeld. Het niet goed of niet op tijd naleven van deze regels kan soms voor onnodige problemen en/of stress zorgen. Dat kunnen en willen wij natuurlijk voorkomen!

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan even contact op.