Transparantie
Actieve ondersteuning en advisering
Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk

Krijgen uw ideeën alle ruimte of raakt u verstrikt in het web van wet- en regelgeving?

Waarom kiezen voor Van der Kuijl?

Wij hebben al ruime ervaring op fiscaal, financieel en juridisch gebied.

Dankzij onze flexibele werktijden zijn wij goed bereik- en inzetbaar.
Daarnaast zijn wij transparant en betrouwbaar.

Bedrijven en starters kunnen bij ons rekenen op onafhankelijk belastingadvies

Wij werken voor een aantrekkelijk tarief

Wie zijn wij?

Sinds 2001 zijn wij werkzaam in de financiële dienstverlening. Ooit begonnen we in Breda en sinds 2009 zijn we gevestigd in Nijmegen. Inmiddels werken wij voor klanten door heel Nederland en werken wij locatie onafhankelijk door alle gemakken van de digitalisering en eindeloze mogelijkheden met hedendaagse software.

We specialiseren ons niet in een specifieke niche, waardoor wij zowel particulier en zakelijke klanten kunnen bedienen; van klein tot groot!

 

Werkmethode
We werken met de nieuwste tools op het gebied van digitalisering van documenten. Daarmee proberen we onze klanten te ontzorgen van al het papierwerk. Maak een foto van de bon of de factuur en we zorgen dat het goedkomt. Wij hebben het liefst geen enkele map in huis, maar alles digitaal!

Wij zijn kritisch! Dit klinkt misschien intimiderend, maar dat doen we juist voor u! Er zijn nogal wat “ja-knikkende” boekhouders. Dat zijn wij niet. Wij proberen onze klanten van tevoren te informeren over de risico’s die zij financieel lopen en waarschuwen daar waar nodig. Het bedrijf is niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomst.

“Franklin heeft mij in februari geholpen bij het invullen van mijn belastingaangifte. En dit scheelde mij ontzettend veel geld! Heel erg bedankt”.

Cynthia Jansen - Zelfstandige

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan even contact op.